Privacy Policy

Wie we zijn

Het VvE Netwerk Rotterdam is een onafhankelijke stichting die tot doel heeft Rotterdamse VvE’s te helpen bij hun functioneren en positionering. Via onze website brengen wij VvE’s met elkaar in contact. Daarbij verwerken we persoonsgegevens. In sommige gevallen werken wij daarbij samen met andere partijen. Wij vinden het belangrijk dat er zorgvuldig wordt omgegaan met die persoonsgegevens. Persoonsgegevens verwerken en bewaren we daarom zorgvuldig.

In deze privacyverklaring leggen we uit welke gegevens Het VvE Netwerk Rotterdam mogelijk van je online verzamelt en met welk doel. En uiteraard ook hoe we daarmee omgaan.

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Als je de website van het VvE Netwerk bezoekt kan je je op twee manieren aanmelden:

  • Je meldt je aan voor de nieuwsbrief. Wij houden dan je voornaam, achternaam en emailadres bij zodat we je de nieuwsbrief kunnen sturen. Als je je afmeldt verwijderen we je gegevens binnen een maand. 
  • Je meldt je aan als lid van het netwerk. Je geeft dan je naam, functie in de VvE, adres en mailadres door, evenals diverse gegevens van je VvE. Deze gegevens verzamelen wij, zodat we je in contact kunnen brengen met andere VvE’s. Dat in contact brengen gaat via het besloten deel van de website. In dat besloten deel kunnen alleen leden inloggen. Als leden misbruik maken van de site zullen we hen de toegang ontzeggen. 

Waarom heeft het VvE Netwerk die gegevens nodig?

Het VvE Netwerk verwerkt jouw persoonsgegevens om: 

  • Je de nieuwsbrief te sturen 
  • VvE’s met elkaar in contact te brengen 
  • Contact met je op te nemen, voor vragen, uitnodigingen voor bijeenkomsten en andere netwerk activiteiten.

Hoe lang bewaart het VvE Netwerk je gegevens?

We bewaren je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor de gegevens worden verzameld. Indien je je afmeldt voor de nieuwsbrief of als je je uitschrijft als lid verwerken we dit zo snel mogelijk. Uiterlijk een maand na de afmelding verwijderen we je gegevens uit de bestanden.

Delen met anderen

Het VvE Netwerk Rotterdam verstrekt jouw persoonsgegevens niet aan derden anders dan dat VvE’s via het besloten deel contact met elkaar kunnen opnemen. 
Als je je aanmeldt kan je ook aangeven dat we je gegevens door kunnen geven aan VVE-010. Als je dat vakje aanvinkt ga je ermee akkoord. Doe je dat niet, dan geven we je gegevens uiteraard niet door. 

Data website bezoek

Op de website van het VvE Netwerk Rotterdam worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die jouw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Het VvE Netwerk Rotterdam gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Techniek/apps van derden

We gebruiken ter ondersteuning van onze activiteiten:
Google Analytics, zie https://policies.google.com/privacy?hl=nl&gl=nl
Hotjar, zie https://help.hotjar.com/hc/en-us/categories/115001323967-About-Hotjar
Deze lijst wordt geregeld vernieuwd, bezoek deze verklaring geregeld ter controle op wijzigingen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@vvenetwerkrotterdam.nl. Het VvE Netwerk Rotterdam zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren.

Beveiligen

VvE Netwerk Rotterdam neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van VvE Netwerk Rotterdam maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Datalekprotocol

In geval er toch iets mis gaat, hanteert VvE Netwerk Rotterdam het volgende datalekprotocol om ervoor te zorgen dat de betrokkenen op de hoogte zijn van incidenten: bij een beveiligingsincident type datalek, worden de betrokkenen daarover geïnformeerd. Tevens wordt bepaald of de impact van dien aard is dat Autoriteit Persoonsgegevens dient te worden ingelicht.

Contact

Als je denkt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door VvE Netwerk Rotterdam verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op met VvE Netwerk Rotterdam op via info@vvenetwerkrotterdam.nl. VvENetwerkRotterdam.nl is een website van het VvE Netwerk Rotterdam.

VvE Netwerk Rotterdam is als volgt te bereiken:
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 80421792
E-mailadres: info@vvenetwerkrotterdam.nl.