27 september 2022 bijeenkomst 'omgaan met het MJOP en offertes voor onderhoud'

Geplaatst op 29 augustus 2022 | Laatste update 20 september 2022

Iedere VvE heeft te maken met het Meerjarenonderhoudsprogramma (MJOP). Ook moet iedere VvE regelmatig offertes opvragen voor onderhoud, zoals voor het schilderwerk, de liften of het dak. Zowel het MJOP als offertes zijn technisch van aard. Sommige VvE’s hebben hier kennis over andere minder, maar iedereen heeft ermee te maken. Wat is belangrijk? Waar moet je op letten? Op de bijeenkomst van 27 september 2022 kan je hierover informatie uitwisselen met andere VvE’s.

De eerste helft van de bijeenkomst gaat over het opvragen van offertes en het lezen ervan. Gaitrie Kalloe geeft een aftrap over dit onderwerp. Gaitrie is voorzitter van de technische commissie VvE Bergsingel en ze is werktuigbouwkundig ingenieur en werkzaam in het technische onderhoud. Ze geeft een korte checklist voor offertes en enkele voorbeelden van offertes. Daarna is er ruimte voor vragen, discussie en uitwisseling van ervaringen.

In de tweede helft van de bijeenkomst geeft Dirk Dekker de aftrap over het onderwerp MJOP. Dirk is voorzitter van het VvE Netwerk Rotterdam en van de VvE Blaak – Nieuwstraat. Deze VvE is recent gestart met een groot renovatietraject. Dirk gaat in op hoe het MJOP van zijn VvE eruit ziet en hoe ze het MJOP gebruiken. Ook na deze aftrap is er ruimte voor vragen, discussie en uitwisseling van ervaringen.

De bijeenkomst is van 19.30 – 22.00. In het centrum van Rotterdam.

Wil je meer weten of je aanmelden? Mail naar: info@vvenetwerkrotterdam.nl.
Je hoeft geen deelnemer aan het netwerk te zijn om je aan te melden voor een bijeenkomst. Wel moet je een actief VvE-lid zijn.

Vragen, tips en aanvullingen
Er zijn nog geen berichten geplaatst.